Wil je geraakt, bekrachtigd of ondersteund worden?

Een lied speciaal voor jou gemaakt

Er zijn momenten in je leven waarin er iets groots gebeurt. Wanneer je iets extra’s zoekt om dit te vieren, te ondersteunen of te bekrachtigen. Mooie momenten zoals een trouwerij of de geboorte van een kind, of juist een moeilijk moment in je leven, zoals het verlies van een dierbare. Voor dit soort gelegenheden kan ik een lied voor je maken. Dit lied werkt als een krachtveld dat de gebeurtenis ondersteunt. Een bijzonder geschenk voor jezelf of een ander

Een geboorte

Een huwelijk

Een oude fase die je wilt afsluiten

Een overlijden van een dierbare

Een nieuwe fase in je leven

Iets wat je heel bijzonder vindt

Ik maak een lied dat precies past bij een verhaal, gebeurtenis, sfeer, wens, gevoel dat er op dit moment is. Het is een krachtveld, om je te ondersteunen of om het leven te vieren. Het laat zien wie jij bent als persoon en helpt je te leven zoals jij wilt leven en te zijn wie jij wilt zijn.

Jasper Merle

Wat ik doe met ‘Een lied voor jou’ is in de afgelopen jaren ontstaan. Ik was op een gegeven moment bij een workshop van een vriend en opeens kwamen er liedjes in me op voor de deelnemers. Soms kwam er een heel lied in me op, soms alleen een eerste zin en melodie en als ik dan begon te zingen ontvouwde het lied zich vanzelf. Wonderlijk en mooi.

Later gaf ik een concert en na het eerste liedje voelde ik een enorme golf inspiratie die door me heen wilde komen. Ik uitte dit aan de bezoekers en begon te zingen. Er ontstonden spontaan liedjes voor ons als groep en voor individuen die er waren. Prachtig! Ik hoefde niks te doen, het ontvouwde zich voor m’n neus.

Sindsdien is dit een vast onderdeel van mijn werk geworden. Ik vind het erg mooi om me open te stellen voor wat er wil ontstaan. Om uit de weg te gaan en de muziek, de klanken en de woorden hun eigen werk te laten doen. Daarom kan ik alles samenvatten met: Muziek……

Als ik muziek maak ervaar ik een verbinding met het veld van licht, bijvoorbeeld de kristallen wereld. Vanuit die verbinding komen de woorden en muziek die precies bij jou passen. Op deze manier ontstaat er een uniek lied voor jou.

Wat anderen zeggen

Een enorm mooi cadeau om van Jasper een lied te mogen ontvangen. Voor mij is Japer een ware kunstenaar die zich precies weet af te stemmen op dat wat is en daaruit komen de mooiste creaties voort. Jasper schreef 20 maanden na ons trouwen zo’n bijzonder lied, het raakt ons en het herinnert ons eraan wie we zijn. Dank je wel Jasper dat jij voor ons met jouw gaven zo’n mooi lied voor ons hebt gemaakt. Marianne Reinders Folmer

De liederen die voor mij gemaakt zijn, zijn me erg dierbaar! In een rustige open sfeer werd ik uitgenodigd om mijn verhaal te doen, van het verdriet van mijn overleden zoon en vader. De liederen kloppen bij het gevoel dat ik heb, moeite om soms het leven te weer te pakken, en ze geven me de moed om door te gaan op de momenten dat het lastig is. 
Dank je wel Jasper. Voor de mooie liefdevolle energie die jij in de liederen gelegd hebt!! Petra

Petra Litjens - Wolters

Een lied van Jasper is niet alleen een mooi en persoonlijk geschenk (voor jezelf of een ander). 
De melodie, de klanken, het ritme, de woorden … het geheel … dat geeft je ook nog eens precies dat wat je nodig hebt. Mijn lied raakte mij diep en raakt me nog steeds als ik het opnieuw beluister. Dank Jasper voor het moois dat je in de wereld zet.

Max Blaauwbroek

Drie voorbeelden van liedjes die ik voor speciale momenten maakte.

Vleugels voor verandering

Dit lied schreef ik voor Jan Jacob Stam van het Hellinger instituut toen hij een nieuw boek uitbracht.

Durf te vliegen

Dit lied ontstond uit een improvisatie die ik deed na een talk van actrice Hanna Verboom.

Het Vuur

Een lied voor pas getrouwd stel. Edwin en Marianne.

Vraag een persoonlijk lied aan

Wil jij iets vieren, bekrachtigen of verhelderen?
Wil je toegezongen worden vanuit het lichtveld?

Neem dan contact met me op op 06 12504485

Jasper Merle

Wil jij iemands hart verwarmen?

ONTVANG EEN GRATIS LIED OM DOOR TE STUREN